Facebook
Start-ups

Start-ups

 De Nationale Marketing Strijd 2017 introduceert een nieuw concept: Het Start-up Event! Op 8 februari zullen onderstaande start-ups zichzelf introduceren door middel van een pitch, waarna ze kunnen netwerken met de deelnemers op een speciaal voor hun georganiseerde borrel. 

   

Growth Hacking is een concept uit Silicon Valley. Een Growth Hacker is een creatieve marketeer, product manager en data analyst tegelijk. Het vinden van de meest effectieve en efficiënte wijze om het bedrijf te laten groeien is het doel. Ben jij benieuwd naar de toekomstige manier van marketing? Spreek ons dan aan na de startup pitch op de Nationale Marketing Strijd.

 

Op Nimbles kunnen ouders een gescreende private tutor voor hun kind vinden. 'Binnen vijf jaar willen we een miljoen leerlingen meer zelfvertrouwen geven met behulp van een private tutor.’ We zetten groot in op online marketing om vraag en aanbod op onze marktplaats in evenwicht te houden. Aan jou de creatieve vrijheid om bij te dragen aan dit succes!

VIBES.technology is een jong, technisch bedrijf dat zich richt op het geluid- en trilling ontwerp van producten als auto’s, vliegtuigen en windmolens. Wij hebben het bedrijf vorig jaar met 4 ingenieurs opgericht en direct een hele grote opdracht bij BMW Group binnengehaald!

Wij zijn echter techneuten in hart en nieren en hebben marketing-skills nodig. Via de NMS hopen wij een marketing-koning(in) te vinden om een wereldspeler van formaat worden!


We zijn een stel jonge creatieven, geboren en getogen in het digitale tijdperk. Wij streven ernaar om te inspireren en verbinden van mensen en organisaties door innovatieve media concepten. Als creative agency en online uitgever creëren we creatieve concepten. Wij zijn gespecialiseerd in virtual reality.

World IConnections is een start-up die apps bedenkt en creëert. Het bedrijf wordt geleid door de uitvinder en regisseur Frédéric Billardello, een gevestigde Franse ondernemer. World IConnections' eerste app zal worden gelanceerd in 2017.