Facebook
Partner worden?

Partner worden?

De Nationale Marketing Strijd is het grootste marketing recruitment evenement van Nederland en richt zich op aanstormende marketingtalenten die aan het begin van hun carrière staan. Op 8 en 9 februari strijden 100 vooraf geselecteerde topstudenten van Nederland om de felbegeerde titel  ‘Grootste Marketing Talent 2017’   met de daaraan verbonden geldprijs van €2.000,-. Dit jaar gaat alweer de  27e editie   van start en wij zijn verheugd dat het wederom plaatsvindt in Tilburg!

De Nationale Marketing Strijd biedt uw bedrijf dé uitgelezen kans om in contact te komen met  high potentials   van verschillende topuniversiteiten door heel Nederland. Door middel van cases en bedrijfspresentaties kunt u uw bedrijf op de kaart zetten als gewilde werkgever. Naast cases en bedrijfspresentaties zijn er andere aangelegenheden om   persoonlijk contact   te leggen met de studenten, zoals inhousedagen, recruitment lunches en -diners, een borrel en een eindfeest.

Dit jaar wordt de strijd gestreden op 8 en 9 februari 2017. De Inhousedagen vormen het begin van de Nationale Marketing Strijd 2017 en vinden enkele weken voor het evenement plaats. Tijdens het tweedaagse evenement wordt de strijd tussen de studenten vervolgd, met als kers op de taart de Finale. De deelnemers strijden in teams, elk bestaande uit 4 à  5 studenten van verschillende universiteiten. Gedurende de verschillende rondes werken de teams aan uitdagende marketingcases en presenteren die aan uw organisatie. De rondes worden afgewisseld met recruitment lunches en -diners en ’s avonds zullen er alternatieve activiteiten plaatsvinden. Het evenement wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaar, gevolgd door een eindfeest.

Kortom: de Nationale Marketing Strijd is een uniek evenement en biedt vele mogelijkheden.  Grijp deze kans!

Heeft u interesse om partner te worden van de Nationale Marketing Strijd 2017?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Marlijn van Raaij  of  Rico Ngo