Facebook
PARTNERS

PARTNERS

 

   


 Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life. 

Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken ruim 400 mensen.

 

 ‘To build beauty we need your talent’

L’Oréal is al ruim 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Redken, Garnier, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani en Vichy. Om onze toppositie in de markt te behouden, zijn we op zoek naar ambitieuze mensen, met sterke overtuigingen en ideeën. Mensen die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die graag “the extra mile” gaan en het verschil willen maken. We need talent.

 

 


 Al meer dan honderd jaar bedenken, maken en verkopen wij over de hele wereld de leukste en lekkerste snoep- en kauwgummerken. Wij, dat zijn de 17.000 collega’s die wereldwijd bij Perfetti Van Melle werken. Want het succes van Mentos, Smint, Frisk, Klene, Fruittella, Chupa Chups en Look-O-Look begint bij alle medewerkers van Perfetti  Van Melle. En bij het ondernemerschap, de betrokkenheid, visie en innovatie die wij allemaal elke dag opnieuw meebrengen naar ons werk.

Als internationaal familiebedrijf geven wij talentvolle mensen graag de kans die zij verdienen. Wat dacht je van een traineeship van een jaar waarin je begeleiding krijgt van gedreven professionals? En ben je nog niet afgestudeerd? Dan kun je bij ons je stage lopen of je scriptie schrijven!HelloFresh ontwikkelt gezonde recepten en levert deze, inclusief alle verse ingrediënten die voor de recepten nodig zijn, wekelijks bij mensen thuis. Wij willen het onze klanten gemakkelijk maken om thuis gezond en lekker te koken. HelloFresh is een van de snelst groeiende start-ups in Europa en wij willen zoveel mogelijk consumenten het gemak van HelloFresh laten ervaren.

Oxyma is Nederlands eerste omni-channel marketing agency met kantoren in Rotterdam, Breda, Amsterdam en Dubai. Oxyma helpt opdrachtgevers bij het creëren van betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzaam succes door middel van slimme, data-gedreven omni-channel marketing diensten en oplossingen.

Meer dan 300 betrokken marketeers, data scientists, creatives en marketing technology professionals werken dagelijks intensief samen met marketeers van nationale en internationale opdrachtgevers als BMW, Adobe, KPN, NS, Ziggo, Air France-KLM, Nuon, Unilever Food Solutions, AS Watson, Vodafone, Audi en Volkswagen.

 

 
Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals binnen die vakgebieden gedurende hun carrière op het terrein van kennis, professionele vaardigheden, biedt contactmomenten en inspiratie. NIMA geeft met examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

 


 
Initial behoort tot Rentokil Initial NV., wereldwijd een toonaangevende leverancier van facilitaire diensten aan bedrijven en instellingen. Rentokil Initial biedt 28.000 mensen een werkplek, op meer dan 1.000 locaties verdeeld over meer dan 60 landen en contacteert meer dan 1.500.000 klanten per dag. Wereldwijd voorzien we bedrijven van een kwaliteitsservice van Europa, Noord en Zuid-Amerika, Azië tot Afrika. In Nederland is Initial de marktleider op het gebied van verhuur en onderhoud van sanitaire toestellen, bedrijfskleding, linnengoed en schoonloopmatten. Daarnaast verkoopt Initial disposables en accessoires.

 

 Meet our company, AB InBev. We are a truly global brewer with a shared heritage, a passion for brewing and a commitment to quality. We are dedicated to building great brands and brewing the best beers using the finest natural ingredients. We are committed to driving growth and building a company to last – not just for a decade, but for the next 100 years. And we are excited to work toward our Dream: Bringing people together for a better world. Come and meet us during The Nationale Marketing Strijd, where, among others, our Marketing Director Benelux will come to speak!
 
Als onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau onderzoekt Motivaction de waarden, motieven en leefstijl van mensen en organisaties. Sinds de oprichting in 1984 toetsen wij ideeën, innovatieplannen, producten en beleid op succes, voor de korte en lange termijn. Dit doen wij empirisch, met kritische blik en innovatieve onderzoeksmethoden. Motivaction is een marktonderzoeksbureau dat zakelijke belangen, academische diepgang en maatschappelijke drijfveren combineert en vertaalt naar concrete kansen.


Hét Retail Management Traineeship Albert Heijn

Wil jij werken bij de leading retailer van Nederland? Leading Retail is voorop lopen door te denken, te durven én te doen. Een traineeship met veel verantwoordelijkheid, intensieve begeleiding en coaching. Samen met professionals, vanuit de winkels en het hoofdkantoor, nadenken over kansen en oplossingen voor onze Albert Heijn. #LeadingRetail
ABN AMRO is meer dan een bank alleen! Bij ons ben je met diverse studie-achtergronden welkom, ook met marketing. Doe tijdens de Nationale Marketing strijd mee aan de case van ABN AMRO en bedenk een gave campagne voor Richard Krajicek en zijn ABN AMRO World Tennis Tournament en win een VIP arrangement.

Wij zijn Expand Online, een online marketing bureau uit Rotterdam en Amsterdam. Ons ervaren team van online marketeers gaat in alles wat ze doen voor online resultaat. Wij leggen de focus op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Met een team van 70 Expanders zetten wij ons dagelijks met een glimlach in om het maximale online rendement voor klanten te realiseren. Kom tijdens de Nationale Marketing Strijd meer te weten over ons!

 

 
Kantar TNS (voormalig TNS NIPO) is een van de meest toonaangevende marktonderzoekbureaus van Nederland. Onze organisatie helpt haar klanten betere beslissingen te nemen. Ze adviseert haar klanten bij het realiseren van groeistrategieën op het gebied van nieuwe marktintroducties, innovatie, branding en stakeholder management. Op basis van nieuwe en beproefde onderzoeksmethoden, onze expertkennis en door écht te luisteren, komen we met advies op maat. Concrete aanbevelingen die de klant direct verder helpen. 

 

 
Leading Talent is dé intermediair voor startend toptalent en bedrijven in de Consumer Goods. Zo werken wij onder andere voor opdrachtgevers als Procter & Gamble, Heineken, Etos, Peijnenburg en bieden we young talents volop carrière kansen. Wij richten ons op ambitieuze studenten en starters en samen met jou bepalen we welk type organisatie het beste bij je past, zoeken een functie die aansluit bij je talent en ambities en dragen bij aan jouw ontwikkeling. Leading Talent begeleidt en adviseert talenten van de beste universiteiten en hogescholen voor stages, startersfuncties en traineeships. 

 

 

Storm Digital is misschien wel het beste digital marketing bureau van Nederland.

Waar wij echt het verschil in maken? Door middel van data driven marketing technologie helpen wij bedrijven om hun klanten beter te bereiken. Wij weten wie de eindgebruiker is, waar ze in geïnteresseerd zijn. En zorgen daarmee altijd voor een passende boodschap. Kortom, wij maken digital marketing persoonlijk.
Growth Hacking is een concept uit Silicon Valley. Een Growth Hacker is een creatieve marketeer, product manager en data analyst tegelijk. Het vinden van de meest effectieve en efficiënte wijze om het bedrijf te laten groeien is het doel. Ben jij benieuwd naar de toekomstige manier van marketing? Spreek ons dan aan na de startup pitch.