• Bestuur 2018-2019

Bestuur 2018-2019

Het bestuur van de Nationale Marketing Strijd 2019 is als volgt geconstitueerd:

 

Voorzitter

Joey Nijnens

voorzitter@nationalemarketingstrijd.nl

Joey Nijnens

 

Hé allemaal! Ik ben Joey Nijnens, student bedrijfskunde met een hart voor marketing en het organiseren van evenementen. Ik ben de voorzitter van het Nationale Marketing Strijd (NMS) bestuur. Naast mijn studie ben ik een fanatiek zeiler en voorheen wedstrijdroeier bij de Studenten roeivereniging Aegir. Door de week studeer ik en ben ik druk met het organiseren van de NMS, in de weekenden zeil ik wedstrijden in een opleidingsteam voor zee zeilwedstrijden. Al langere tijd houd ik mij bezig met het organiseren van uiteenlopende evenementen zoals feesten, zeilkampen en conferenties. Het organiseren van de NMS is voor mij een perfecte nieuwe uitdaging op professioneel gebied in combinatie met het ontmoeten van veel nieuwe interessante mensen.

 


 


Penningmeester / Secretaris

Noël klein Gunnewiek
penningmeester@nationalemarketingstrijd.nl
secretaris@nationalemarketingstrijd.nl

Noël klein Gunnewiek

 

Hoi Allemaal. Ik ben Noël klein Gunnewiek en ik bekleed dit jaar de functie van penningmeester en secretaris binnen het Nationale Marketing Strijd bestuur 2019. Ik ben sinds kort in het bezit van een bachelor International Business, behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Omdat ik naast theoretische kennis ook graag praktijkervaring wil opdoen, heb ik besloten te solliciteren voor het NMS-bestuur. Ik heb gigantisch veel zin om er dit jaar een nóg beter evenement van te maken dan afgelopen jaren, en hoop jullie allemaal te zien bij de Nationale Marketing Strijd 2019!

 

 

 

 


Externe Betrekkingen

Elieke Weites
extern@nationalemarketingstrijd.nl

Elieke Weites 

Hoi! Ik ben Elieke, 22 jaar, net klaar met mijn bachelor International Business en sinds juni ben ik onderdeel van het Nationale Marketing Strijd bestuur! Ik vervul de functie externe betrekkingen en dus ga ik op zoek naar de leukste partners voor ons evenement. Op Zernike zal je mij vaak zien bellen met bedrijven om voor jullie een leuke NMS neer te zetten. Ik heb gekozen voor de NMS omdat je jezelf ontwikkelt op het professionele vlak en je daarnaast nieuwe contacten maakt. Het evenement biedt iets heel leuks doordat je als student een compleet nieuwe ervaring gaat opdoen. Je leert op een persoonlijkere manier bedrijven kennen, maakt cases, gaat bij bedrijven langs en dat terwijl je in contact komt met studenten uit allerlei andere steden in Nederland. Al met al, heb ik super veel zin in komend jaar en hopelijk zie ik jullie allemaal in Utrecht komend februari!

 

 


Externe Betrekkingen

Etienne Kick
e.b@nationalemarketingstrijd.nl 

Etienne Kick

 

Hi! Mijn naam is Etienne Kick en ik ben 21 jaar oud. Ik ben recent afgestudeerd van de studie bedrijfskunde en ben van plan volgend jaar te beginnen met mijn master marketing. In de tussentijd ga ik me inzetten voor de NMS en wil ik graag Spaans leren. Verder vind ik het leuk om te sporten en ga ik vaak naar festivals in mijn vrije tijd. Samen met Elieke ga ik proberen de tofste partners binnen te hengelen. Ik heb er zin in en hoop jullie in februari te zien!

 

 

 

 


Marketing Coördinator

Evi Gorter
marketing@nationalemarketingstrijd.nl

Evi Gorter

 

Hai allemaal! Ik ben Evi Gorter, 21 jaar oud en ik ben momenteel bezig met het afronden van de bachelor Bedrijfskunde. Na actief te zijn geweest bij de MARUG, zag ik het NMS bestuur als een interessante, nieuwe uitdaging! Mijn functie is Marketing Coördinator, wat inhoudt dat ik mijn best ga doen om de NMS zo goed mogelijk te promoten onder de studenten en bedrijven in Nederland. Een super leuke functie waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan! Ik heb erg veel zin om samen met mijn bestuursgenoten een fantastisch NMS 2019 neer te zetten. Ik hoop jullie te zien tijdens de inhousedagen en natuurlijk tijdens de finaledagen in februari!                                                                                                                                                                         

 

 

 


Dag Coördinator

Pam Coffeng
dagorganisatie@nationalemarketingstrijd.nl

Pam Coffeng

 

Hee allemaal! Mijn naam is Pam Coffeng, 19 jaar oud & net mijn tweede jaar E&BE afgerond. Na vele enthousiaste verhalen over afgelopen NMS te horen hebben gekregen, zag ik dit bestuur als de ultieme kans om zowel zelf praktijkervaring op te doen als een evenement neer te zetten waar zowel bedrijven als studenten bij betrokken zijn. Komende maanden zal ik mij bezig gaan houden met de dagorganisatie. Dit betekent dat de verantwoordelijkheid van het verloop van het evenement volledig bij mij ligt. Ik zal alles tot op detail plannen en mijn uiterste best doen om de dagen soepel te laten verlopen. Ik hoop je daar te zien! Tot dan.